Accident mortal, vineri dimineaţa, în jurul orei 07.17, pe DN 79, în afara municipiului Salonta. Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Ungaria, care conducea un microbuz Fiat înmatriculat în Slovacia, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat pe contrasens, izbind frontal un autoturism Volkswagen Vento, condus regulamentar de un bihorean în vârstă de 34 de ani din Săcuieni.

În urma impactului puternic, ambele maşini au fost aruncate pe câmp, iar bihoreanul a decedat pe loc. Tânărul care conducea microbuzul a suferit leziuni uşoare.

Tatăl tânărului de 34 de ani se afla cu el în maşină, dar, din fericire, el a scăpat cu răni uşoare. Acesta a povestit poliţiştilor că îşi aminteşte doar că şoseaua era liberă, iar la un moment dat microbuzul a apărut brusc în faţa maşinii, iar fiul său n-a putut evita impactul.

Potrivit inspectorului principal Octavian Mughiuruş, care a făcut cercetările la locul accidentului, conducătorul microbuzului pare să fi adormit la volan, a intrat pe contrasens, unde s-a lovit de VW Vento, iar apoi o roată din microbuz s-a desprins şi a lovit o altă autoutilitară, Opel, care circula pe aceeaşi direcţie Oradea-Arad, în spatele Volkswagenului.

Poliţiştii continuă cercetările.