Echipajele de intervenție au fost mobilizate vineri dimineața pe strada Nufărului din Oradea, unde s-a produs un accident rutier, în urma căruia au fost rănite trei persoane: doi adulți și un minor.

„Sesizarea privind producerea accidentului rutier pe strada Nufărului din Oradea a fost primită prin 112, în jurul orei 07.40, apelantul precizând că în eveniment au fost implicate trei persoane (doi adulți și un minor), aflate în două autoturisme”, a precizat lt. col. Camelia Roșca, purtătoarea de cuvânt a ISU Crișana. 

Potrivit acesteia, la locul indicat de apelant s-au deplasat imediat, echipajul de terapie intensivă al SMURD Oradea, două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) și un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de intervenție.

„Echipajele medicale au acordat îngrijirile de specialitate celor trei persoane rănite, după care le-au transportat la spital”, a adăugat reprezentanta ISU. 

Nu se cunosc deocamdată circumstanțele producerii accidentului. Acesta a îngreunat circulația în zona Nufărul, potrivit mărturiilor publicate de șoferi pe grupurile de Info Trafic.

UPDATE:

Potrivit dr. Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD Bihor, cele trei victime se află la Unitatea de Primire a Urgențelor, unde li se fac investigații medicale. Este vorba despre un tată și fiul său, care se aflau într-una dintre mașinile implicate, și de șoferul celeilalte mașini. 

Copilul a suferit traumatisme la nivelul capului, astfel că a fost dus la CT (tomografie computerizată).

Potrivit agentului șef Alin Laza, ofițer de presă în cadrul IPJ Bihor, Polițiștii Biroului Rutier Oradea fac cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!