Patru adolescenţi au fost răniţi, pe DN 79, între Bicaciu şi Gepiu, după ce un tânăr de 19 ani din Inand a urcat la volan, deşi nu are permis de conducere. Individul conducea un Audi A4 şi, pe fondul lipsei de experienţă, a pierdut controlul volanului, astfel că maşina s-a răsturnat.

"La ora 11.35, pe DN 79, un tânăr de 19 ani, din Inand, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere, pe fondul lipsei de experienţă în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sens opus şi s-a răsturnat în şanţ", a explicat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Potrivit căpitalului Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de prim ajutor din cadrul subunităților de pompieri Salonta, Gărzii Tinca și ale Detașamentului 2 Oradea, precum și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Atât şoferul, cât şi alţi trei adolescenţi, doi de 16 ani şi unul de 17 ani, au primit primul ajutor și au fost duşi la spital pentru îngrijiri. Cu toţii au leziuni uşoare.

Alte patru persoane au fost rănite într-un incident asemănător, la Paleu. „Două persoane au fost încarcerate, iar două au ieșit pe picioarele lor”, a precizat dr. Liciniu Venter, purtător de cuvânt la Ambulanță.

De altfel, ziua de duminică pare una agitată pe șoselele din Bihor. În Oșorhei, patru mașini au fost implicate într-o tamponare ușoară, însă nimeni nu a fost rănit.