Accidentul în urma căruia o femeie a ajuns pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Oradea a fost provocat de o șoferiță de 20 de ani, care, aflată la volanul unei mașini Volkswagen, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt Volkswagen. 

„La data de 2 septembrie, anul curent, în jurul orei 08.40, o tânără de 20 de ani din comuna Chișlaz, în timp ce conducea un autoturism pe DN19E, dinspre localitatea Sălard înspre localitatea Cauaceu, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 51 de ani din comuna Girișu de Criș”, a precizat, la solicitarea BIHOREANULUI, comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor. 

În urma impactului, bucăți din caroserie au fost proiectate într-un alt autoturism, Dacia Logan. 

Accidentul s-a soldat cu doi răniți, soț și soție, ambii din Chișlaz și ambii pasageri în mașina condusă de șoferița de 20 de ani. 

„În urma accidentului rutier, o femeie în vârstă de 48 de ani din comuna Chișlaz, pasageră în primul autoturism, a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital. De asemenea, un bărbat în vârstă de 53 de ani, tot din comuna Chișlaz, pasager tot în primul autoturism, a suferit leziuni mai ușoare, acesta fiind de asemenea transportat la spital pentru îngrijiri”, a precizat Fărcuța. 

După cum BIHOREANUL a scris, femeia de 48 de ani a fost internată pe secția de Terapie Intensivă cu leziuni multiple la nivelul toracelui și coloanei vertebrale. Bărbatul a avut leziuni ușoare și nu a necesitat internare.

În urma testărilor s-a aflat că șoferii implicați în accident nu consumaseră băuturi alcoolice. Polițiștii continuă cercetările în acest caz. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!