Acţiune spectaculoasă a Poliției, la Oradea, surprinsă de un cititor al BIHOREANULUI. Mai multe persoane au fost ridicate de poliţişti, direct din trafic, şi încătuşate, în zona pasajului și a sensului giratoriu din cartierul Nufărul.

Potrivit martorului, care a trimis redacţiei fotografii şi un filmuleţ, întâmplarea s-a petrecut miercuri, în jurul orei 12.

"A fost o arestare ca în filme. Doi indivizi au fost încătuşaţi de Poliţie. Iniţial au fost nouă poliţişti, cu cagule, în maşini "civile", iar apoi au venit trei maşini de poliţie colantate", a explicat cititorul.

BIHOREANUL a aflat că operațiunea a făcut parte dintr-o anchetă a Poliției Municipiului Oradea, despre care nu pot fi făcute publice încă detalii.

"Este vorba despre persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuinţe. Cercetările sunt efectuate de Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea", a declarat, contactată pe această temă, comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.