Spectacolul "Mic sau Mare?" al Trupei Arcadia se bucură de succes la micii spectatori cât şi în ceea ce priveşte festivalurile de nişă. Spectacolul pentru copii cu vârste între 0 şi 3 ani a fost selectat să participe la cea de-a 25-a ediţie a festivalului internaţional "Solstice de la marionnette" ("Solstiţiul marionetelor"), organizat la Teatrul de Marionete din Belfort Franţa.

Festivalul se desfăşoară în luna februarie şi durează circa trei săptămâni. Spectatorii vor fi invitaţi să vadă numeroase companii de teatru din Franţa şi nu numai, între care şi Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria.

Spectacolul "Mic sau Mare?" îi are ca protagonişti pe Andrei Fazecaş şi Alina Leonte, care reuşesc să ofere micilor spectatori ocazia de a pătrunde în lumea ludică a teatrului prin joc şi în care obiectele de zi cu zi, ce unora le par banale, devin adevărate mistere ce aşteaptă să fie descoperite şi explorate.

În luna ianuarie, acelaşi spectacol a fost invitat să participe la ediţia a doua a festivalului "TIC-PITIC – Zilele Small Size", un eveniment organizat de Teatrul Ion Creangă din Bucureşti.