Actorii Teatrului Regina Maria revin din vacanţă şi, pe 9 ianuarie, de la ora 18, reiau seria spectacolelor. Prima reprezentaţie va fi cea a musicalului "Ţiganiada", după epopeea scrisă de Ion Budai-Deleanu, transpusă în contextul social actual din România.

Cel care a transpus epopeea într-un scenariu de teatru este dramaturgul Radu Macrinici (câştigător a două premii UNITER), iar regia este semnată de Sorin Militaru. Spectacolul plin cu momente cu muzică şi dans ţigănesc a avut premiera cu casa plină pe 1 decembrie.

Şi copiii sunt chemaţi din nou la teatru, căci pe 12 ianuarie, de la ora 11, la Sala Mare va fi jucat spectacolul "Vrăjitorul din Oz", regia artistică fiind semnată de Dan Mirea. În aceeaşi zi, de la ora 18, Daniel Vulcu şi Georgia Căprărin vor juca "Bordel", un spectacol cu publicul pe scenă.

Programul lunii ianuarie mai cuprinde "Zbor deasupra unui cuib de cuci" (15 ianuarie), "Scripcarul pe acoperiş" (23 ianuarie), "Şi miniştrii calcă strâmb" (25 ianuarie) şi "Biloxi Blues" (31 ianuarie).

Agenţia de Bilete a Teatrului Regina Maria este deschisă de luni până vineri între 12 şi 18, iar în weekend între 10 şi 13.