A jucat în numeroase filme, dar și-a câștigat faima internațională în rolul Captain America din filmele Marvel, iar odată cu ea și foarte multe fane. Actorul Chris Evans (41 ani) a fost numit de revista People cel mai sexy bărbat din lume. Cunoscuta revistă americană acordă acest titlu anual într-o ediție specială pe care o numește „People’s Sexiest Man Alive”. 

Ediția 2022 îl are pe coperă pe câștigătorul din acest an, Chris Evans, alături de mesajul concludent: „Universul și-a spus cuvântul!”.

În revistă, dar și în ediția online a fost publicat un pictorial care-l are în prim-plan pe Chris Evans.

În interviul acordat revistei People, actorul spune că își dorește, în viitor, o familie. „O soție, copii, să-mi clădesc o familie... Când citești despre marii artiști, pictori, actori, scriitori, majoritatea spun că nu munca lor a contat cel mai mult, ci relațiile, familiile pe care le-au creat, iubirea pe care au descoperit-o, pe care au împărtășit-o”, a spus actorul, care acum nu este într-o relație, cel puțin nu în una despre care să știe publicul. 

Tradiția desemnării celor mai sexy bărbați în viață a început în revista People în 1985, cu Mel Gibson. De-a lungul anilor, au urmat alte personalități publice ca John F. Kennedy jr., Tom Cruise, Richard Gere, Brad Pitt (în doi ani diferiți), Denzel Washington, George Clooney (în doi ani diferiți), Ben Affleck, Johnny Depp (în doi ani diferiți), Hugh Jackman, Chris Hemsworth, Idris Elba, Michael B. Jordan și, în 2021, Paul Rudd. 


 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!