Asaltat de mesaje ale prietenilor şi cunoscuţilor, alertaţi de ştirea BIHOREANULUI potrivit căreia un parlamentar ungar a fost bătut în lângă Pasajul Vulturul Negru de un localnic cu acelaşi nume, actorul orădean Richard Balint a ţinut să precizeze pe Facebook că nu e vorba de el.

"Dragi tovarăşi, dat fiind că încep să mă sune şi să-mi scrie prietenii, întrebându-mă dacă eu l-am bătut pe deputatul maghiar lângă pasajul Vulturul Negru, vreau să clarific faptul că nu, nu am fost eu! :) Şi nu, nici nu sunt neam cu feciorul care a comis agresiunea!", a scris Richard Balint.

Actorul îşi încheie postarea cu umor: "Oricum, le mulţumesc celor care, deşi citesc faptul că agresorul Richard Balint are 20 de ani, se întreabă dacă e vorba de mine, actorul Richard Balint. Înseamnă că în ciuda părului alb, nu îmi arăt vârsta"…

La remarca unei prietene, cum că îl ştia bătăuş încă din studenţie, Richard a răspuns în acelaşi registru: "Posibil, dar niciodată nu am bătut pe cineva pe criterii entice"…

După cum a relatat BIHOREANUL, deputatul Jobbik Pintér Tamás, şi un prieten de-al său au acuzat că ar fi fost loviţi, vineri noaptea, în centrul Oradiei, doar pentru că vorbeau în limba maghiară. Agresorul, un orădean de 20 de ani, pe nume Richard Balint, a declarat, în schimb, că doar a reacţionat a faptul că cei doi l-au făcut grăsan. Cazul se află în cercetarea Poliţiei.