Au început filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului Wednesday produs de Netflix, care urmărește viața Familiei Addams, iar din distribuție face parte și actorul român Victor Dorobanțu, în rolul lui Thing (Mâna „vie”).

„Vești bune pentru cinematografia din România. Victor Dorobanțu, singurul român prezent în distribuția producției Netflix, „Wednesday”, devine actor principal. Mai mult decât atât, Thing, personajul interpretat de românul Victor Dorobanțu, a fost ales de echipa de producție să fie „influencerul” care împărtășește, la nivel global, toate noutățile despre serial, dar și informații din culise”, se arată într-un comunicat transmis de echipa de PR a actorului.

Astfel, într-o postare pe Instagram care a anunţat începerea filmărilor pentru sezonul 2, mâna interpretată de Victor Dorobanţu a dezvăluit distribuţia seriei regizate de Tim Burton.

„În culise, cu familia noastră complicată. Au început filmările pentru @wednesdaynetflix”, a scris românul în dreptul fotografiilor oficiale în care apare alături de actorii din distribuția serialului.

Alături de Victor Dorobanţu, din distribuţie fac parte actori precum Jenna Ortega, Luis Guzmán sau Catherine Zeta-Jones.

Pentru cel de-al doilea sezon, producătorii au ales ca locaţie de filmare Irlanda. 

Primul sezon a fost filmat în România, unde, potrivit ministrului Culturii, Raluca Turcan, "statul român a tras ţeapă” producătorilor, făcând referire la faptul că nu a reuşit să sprijine financiar producţia americană prin schema de cash rebate, care prevede că statul returnează o parte din investiţii într-o formă de ajutor pentru producţiile cinematografice.

Primul sezon al serialului de comedie horror "Wednesday" a doborât recordul de ore vizionate pentru un serial în limba engleză în prima săptămână, cu peste 341 milioane de ore şi a fost înscris în Top 10 cele mai urmărite seriale în 93 de ţări, se mai arată în comunicat.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!