Actriţa americană Anne Heche nominalizată la premiile Emmy este internată în spital în stare gravă în urma unui accident şocant petrecut vineri în Las Vegas.

Potrivit CNN care îl citează pe ofiţerul de relaţii publice al poliţiei din Los Angeles, Jeff Lee, conducătorul unui autovehicul Mini Cooper, identificat ulterior de site-ul specializat în celebrităţi TMZ ca fiind actriţa Anne Heche, rula vineri cu viteză mare când a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de o clădire de pe South Walgrove Avenue.

În urma impactului maşina şi clădirea au izbucnit în flăcări.

Comunicatorii Departamentului de Pompieri din Los Angeles (LAFD) au transmis pe Twitter că "o femeie adultă găsită în interiorul vehiculului" a fost transportată "la un spital din apropiere de către paramedicii LAFD, în stare gravă" fapt pentru care a şi fost intubată.

La faţa locului au intervenit 59 de pompieri care au avut nevoie de 65 de minute pentru izolarea şi stingerea incendiului.

(foto: profimedia)

Potrivit site-ului TMZ iniţial Anne Heche ar fi lovit garajul unui bloc de locuinţe după care, înainte ca trecătorii să o ajute să iasă din maşină, a demarat în trombă pentru a lovi ulterior o casă şi a provoca incendiul în urma căruia s-a ales cu arsuri grave.

Actriţa a devenit cunoscută pentru roluri din filme cunoscute precum "Donnie Brasco", "I know what you did last summer" şi "Six Days, Seven Nights" iar mai apoi în "Gracieʼs Choise" şi "Vanished".

Anne Heche a intrat în atenţia publică în anii ʼ90 când şi-a declarat public relaţia cu actriţa Ellen DeGenesis, la scurt timp după ce aceasta, în prezent căsătorită cu Portia de Rossi, a dezvăluit că este lesbiană.

(foto: profimedia)