Celebra actriţă mexicană Edith Gonzales a murit joi după amiaza, la doar 54 de ani, într-un spital din Ciudad de Mexico. Ea a fost diagnosticată în urmă cu trei ani cu cancer ovarian. 

Edith Gonzales era internată la Spitalul Angeles Interlomas, unde urma tratament pentru cancer ovarian, boală care recidivase.

În 2017, actriţa anunţase că a câştigat lupta împotriva cancerului, dar boala a revenit, scrie digi24.ro. Colegii actriţei şi-au exprimat condoleanţele prin mesaje postate pe reţelele de socializare.

Actriţa şi-a dorit să fie condusă pe ultimul drum din teatrul Jorge Negrete, unde au început deja pregătirile în acest sens.

Edith González s-a născut la 10 decembrie 1964. La 8 ani, Edith juca deja în filmul "El rey de las gorillas" şi la numai 13 ani a cunoscut succesul în rolul din "Los ricos también lloran (Şi bogaţii plâng)".

În 1993, a jucat în "Inimă sălbatică / Corazon Salvaje" (foto), unde a fost partenera regretatului Eduardo Palomo. Este filmul care îi aduce celebritatea în întreaga lume, implicit în România, unde telenovela a fost urmărită de milioane de oameni după 1990.

În 2001 a făcut cu alt rol care i-a adus notorietate, în telenovela "Salome", care a ajuns în 20 de ţări din întreaga lume.