Actriţa Mila Kunis a fost declarată cea mai sexy femeie în viaţă de revista americană Esquire, ucraineanca în vârstă de 29 de ani pozând pentru coperta din noiembrie a publicaţiei doar într-o pereche de pantaloni mulaţi, potrivit esquire.com.

Milena "Mila" Kunis este o actriţă americană născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul "That '70 Show". După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie "Family Guy", Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" şi "The Book of Eli" -, însă rolul care pare că i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Lebăda neagră/ Black Swan", pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tânăr actor" la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010.

În 2011, Mila Kunis a putut fi văzută pe marile ecrane în comedia romantică "Prietenie cu folos/ Friends with Benefits", în care l-a avut ca partener pe cântăreţul Justin Timberlake. Ulterior, presa americană a scris că Mila Kunis ar avea o relaţie de dragoste cu Justin Timberlake. Totuşi, în ultimele luni, numele ei a fost asociat cu cel al lui Ashton Kutcher, care s-a separat anul trecut de Demi Moore.

Anul trecut, titlul de cea mai sexy femeie în viaţă - acordat în urma voturilor cititorilor revistei - i-a revenit Rihannei.

Esquire este o revistă din Statele Unite ale Americii dedicată bărbaţilor, înfiinţată în anul 1932 şi deţinută de trustul Hearst Corporation. Ea acordă anual titlul internaţional Sexiest Woman Alive (cea mai sexy femeie în viaţă). Revista Esquire este prezentă şi în România, din septembrie 2007, fiind a 15-a ediţie internaţională a revistei. Este editată de compania Sanoma Hearst Romania.

Sursa: Gândul.info