Deschiderea oficială a Conferinţei naţionale "Actualităţi în recuperarea medicală" va avea loc joi, de la ora 13.30. Timp de două zile (29-30 aprilie), Hotelul Termal din Băile Felix va găzdui lucrările în plen şi pe secţiuni ale reuniunii.

Manifestarea este organizată de Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, Universitatea din Oradea, Facultatea de Medicină şi Farmacie şi Colegiul Medicilor Bihor, în colaborare cu SCT Felix şi Transilvania Travel, sub egida Societăţii Române de Medicină Fizică şi Recuperare.

În cele patru secţiuni vor fi prezentate peste 20 de comunicări, susţinute de universitari şi experţi din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara. Ele abordează o problematică extrem de variată, vizând beneficiile tratamentului de recuperare medicală, dar şi aspecte din alte specialităţi medicale.

Comunicările ştiinţifice vor fi reunite într-un volum, oferind astfel o bază documentară avizată tuturor celor interesaţi de aceste procese şi fenomene definitorii pentru sănătatea pacienţilor din lumea de azi.