Audi D&C Oradea vine acum în întâmpinarea dumneavoastră cu mașini puțin rulate, marca Audi Approved :plus.

Marca Audi Approved :plus înseamnă o serie de beneficii care vă garantează aceeași experiență premium Audi! Primiți astfel o verificare complexă - fiecare autoturism trece prin 110 puncte de inspecție, inclusiv verificări tehnice, evaluarea interiorului și a exteriorului. Iar dacă este nevoie, ne ocupăm de toate aspectele ce necesită lucrări de service, folosind doar piese originale Audi, cu 2 ani garanție.

Aveți pentru noul dumneavoastră autoturism o garanție de minimum 12 luni și acces la o gamă completă de finanțare: credit auto și leasing financiar.

Fie că vorbim de un SUV de oraș cum ar fi un Audi Q3, un allroad sau o limuzină, la Audi Approved :plus le găsiți pe toate. Așadar, astăzi dorim să vă prezentam impunătorul Audi A6 allroad, cu o motorizare de 3.0 diesel și 344 CP, faruri Matrix LED și jante 20”, perfectă pentru a vă oferi un confort deosebit, puterea unui motor în care te poți încrede și materialele și detaliile la standardele unei mașini premium.

Pentru mai multe informații ne puteți vizita în showroom-ul Audi, pe Calea Clujului 289 sau contacta la telefon: 0259 47 88 47

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!