Îți dorești o mașina nouă rapid? Evită așteptarea termenelor lungi de livrare și achizționează noul tău Volkswagen direct din stoc prin D&C Oradea!

Modelele disponibile cu livrare imediată sunt: Taigo, Polo, Golf, Arteon, T-Roc, T-Cross, Tiguan și cele 100% electrice: e-up!, ID.3 și ID.4.

Reamintim posibilitatea accesării programului național Rabla Clasic prin casarea a maxim două autoturisme înmatriculate în România de minim 6 ani, a căror vechime este de minim 15 ani și norma de poluare este EURO3 sau mai mică, ajungând astfel la un avantaj de 12.000 lei. Pentru achiziționarea modelelor 100% electrice, prima de la stat Rabla Plus este de până la 57.000 lei, iar pentru motorizările hibrid de până la 32.000 lei.

În plus, la D&C Oradea beneficiezi de consultanță pentru întocmirea dosarului Rabla!

Te invităm la drive test ca să te convingi care este cea mai bună alegere pentru tine! Ce trebuie să faci? Dacă ești interesat de o ofertă, ai 21 de ani împliniți și ai permis de conducere de cel puțin 2 ani, trimite un e-mail la adresa pkw@dcvw.ro cu numele și numărul de telefon, iar colegii noștri te vor contacta pentru o programare.

Pentru alte detalii și oferte personalizate D&C Oradea îți stă la dispoziție la telefon: 0259 47 88 47 sau direct în showroom-ul de pe Calea Clujului, nr. 287.

(advertorial)