Îţi doreşti o maşina nouă rapid? Evită aşteptarea termenelor lungi de livrare şi achizţionează noul Volkswagen Polo direct din stoc prin D&C Oradea!

Cu peste 18 milioane de unităţi construite, Volkswagen Polo este una dintre cele mai de succes maşini compacte din lume. Cea de-a șasea generație Polo ni se prezintă acum mai dinamică și mai atrăgătoare, pentru a continua povestea de succes a modelului.

Între timp, Volkswagen a reconfigurat pachetele de specificaţii: configuratorul începe acum cu versiunea Polo şi continuă cu Life, Style şi R-Line. Chiar şi modelul de bază, Polo, se mândreşte acum cu o gamă semnificativ mai largă de echipări standard.

Noul Polo utilizează tehnologii care anterior au fost disponibile numai în clase superioare de autovehicule. De exemplu, sistemul opţional de asistenţă IQ.DRIVE Travel Assist.

Disponibil pentru prima dată în clasa Polo, acesta reuneşte noul ACC predictiv (tempomat adaptiv) şi sistemul Lane Assist - oferit acum ca standard la fiecare model Polo - pentru a crea un sistem de asistenţă care permite conducerea parţial automatizată.

Noul Polo poate fi comandat la preţ începând de la 13.837 EUR (preţ fără TVA) pentru configuratia 1.0 l TSI / 70 kW (95 CP). De asemenea, modelul poate fi achiziţionat prin programul Rabla Clasic, beneficiind de prima de la stat de 7500 de lei.

Vino să cunoşti modelul în salonul auto de la Calea Clujului nr 287!

Pentru alte detalii şi oferte personalizate D&C Oradea îţi stă la dispoziţie pe mail la pkw@dcvw.ro, la tel: 0259 47 88 47 şi în showroom-ul de pe Calea Clujului, nr 287.

(advertorial)