Bogdan Măgurean, interlopul din Clanul Neguş, acuzat de DNA de cumpărare de influenţă şi mită electorală în ziua referendumului, susţine că este nevinovat şi că niciuna dintre acuze nu sunt adevărate, el fiind angajat de liberali doar pentru protecţie şi pază.

După cum se ştie, DNA susţine că Bogdan Măgurean s-a aflat în sediul PNL Cluj pe 29 iulie de unde coordona acţiunea de fraudare a referendumului în mai multe judeţe din Ardeal, cu ajutorul mai multor trupe de interlopi. Acesta este cercetat în dosarul în care fostul ministru Teodor Atanasiu este acuzat că a cumpărat voturi la scrutinul de 29 iulie, procurorii arătând că fraudarea referendumului era condusă din sediul PNL de interlop.

Contactat de gândul, Kamaz susţine că nu a păşit în sediul PNL şi că a fost angajat doar pentru pază şi protecţie. Procurorii susţin că pentru "serviciile" de fraudare a voturilor, Dumitru Samson, fiul ministrului Corneliu Dobriţoiu, i-a promis lui Kamaz contracte publice. Bogdan Măgurean a declarat că nu îl cunoaşte pe Samson şi că el a avut contact doar cu o singură persoană, un anume Sorin despre care însă nu ştie prea multe. De cealaltă parte, procurorii DNA spun că Măgurean a fost plătit chiar de către Dumitru Samson.

"Nu am fost în sediul PNL, doar în faţa sediului. Ei ieşeau afară şi vorbeau cu mine. Niciodată nu am intrat în interior. Credeţi că un copil de 26 de ani ca mine ar putea să conducă o operaţiune din asta de fraudare de voturi? Nu am nici o treabă cu partidele. Nu fac parte din nici un staf de partid. Nu aveam eu cum să conduc. Tot ce contează pentru lume e imaginea negativă, nu adevărul", a declarat Bogdan Măgurean.

Interlopul afirmă că nu a fraudat voturile la referendumul din 29 iulie şi că nu făcut altceva decât să le spună mamei sale şi prietenilor săi să meargă la vot, drept pentru care nu crede că a comis vreo ilegalitate.

"Nimeni nu dă doi bani pe nimeni. Mie nu îmi pasă de niciunii. Nu îs cu USL, nu-s cu PDL. Mie nu mi-o dat nici Băsescu, nici Crin Antonescu şi nici alţii niciodată să mănânc. Din contră, ei au luat de la toată lumea. Aşa că am zis că dacă am ocazia asta odată în viaţă să iau fără să fac nimic greşit, de ce să nu profit. Mi-au dat bani de bună voie. Dumnezeu e sus şi vede. Eu ştiu adevărul. Cei care au fost acolo ştiu adevarul. Dacă cineva e supărat pe mine, să fie sănătos", a spus Kamaz.

Citeşte integral interviul cu interlopul, pe www.gandul.info