Prezentatoarea TV Adela Lupşe, care a devenit cunoscută datorită "crizelor" din emisiunile concurs, a folosit cuvinte uşor de interpretat pe postul Antena 1, ce-i drept, după miezul nopţii.

"Este o pasăre şi nu este păsărica mea, normal. Este o altă păsărică. E o păsărică din pădure. Păsărica aceasta nu este a mea, din colivia mea, este o pasăre din pădure, iar eu nu am pădure", spunea prezentatoarea pe la ora 2 noaptea, încercând să găsească pe cineva care să ghicească numele unei păsări care începe cu litera C.

Comentariile bihorencei nu puteau rămâne fără răspuns şi nu a durat mult până când o înjurătură a venit de la un telespectator uşor turmentat. Prezentatoarea a trebuit să treacă cu graţie peste moment, doar pentru a continua tirada "păsăricii".

În urmă cu mai bine de un an, bihoreanca Adela Lupşe devenea cunoscută datorită unei crize de nervi în direct. Pe atunci, prezentatoarea lucra pentru o firmă ce organiza concursuri interactive la Naţional TV, post sancţionat de CNA pentru ieşirea crainicei.