Aproximativ 400 de femei PDL-iste se vor întruni vineri după amiază la Filarmonica de Stat Oradea, pentru a lua parte la conferinţa de alegeri a conducerii organizaţiei de Femei a PDL.

Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 18, iar pentru principala funcţie, cea de preşedintă, s-a înscris în cursă o singură candidată, Adelina Coste, şefa Cancelariei Prefectului, care e, totodată, şi secretar general adjunct al PDL Bihor.

Funcţia de preşedintă a femeilor democrat-liberale este ocupată în prezent de dr. Marilena Crişan, fost manager la Spitalul Municipal Gavril Curteanu.

La alegerile de vineri va participa, în calitate de invitat special, şi consilierul de stat al primului ministru, Andreea Paul Vass, care va lansa la Oradea şi cartea "Forţa politică a femeilor", pe care o coordonează.

Evenimentul se va desfăşura vineri, la ora 12, la Librăria Humanitas - Mircea Eliade, făcând parte dintr-un proiect de promovare la nivel naţional a cărţii şi a mesajului de implicare a femeilor în viaţa politică.