Adelina Coste 01.JPGDupă ce s-a pronunţat pentru noua Lege a educaţiei, susţinând că actuala formă adoptată de Guvern este cea mai potrivită şi criticând comisia de învăţământ din Senat pentru faptul că a boicotat-o, PDL-ista Adelina Coste (foto), şefa Cancelariei Prefectului, a atacat-o joi pe preşedinta Organizaţiei de femei a PSD Bihor, profesoara Lia Pop, decana Facultăţii de Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării, pe tema scandalului sexual în care sunt implicaţi PSD-iştii Robert Negoiţă şi Nicolae Bănicioiu.

"În 2010, la alegerile pentru stabilirea noii conduceri a femeilor din PSD, doamna Lia Pop a fost realeasă. Atunci domnia sa a rostit plină de emoţie câteva cuvinte despre politică şi rolul femeii în lumea de azi, despre destinul social democrat al multor tinere care-şi doresc să se afirme şi să reuşească în viaţă. Văd că acum doamna Lia Pop tace, deşi m-aş fi aşteptat să explice cum rămâne cu valorile morale social democrate după scandalul sexual în care au fost implicaţi liderii social democraţi Negoiţă şi Bănicioiu, dar şi fete care au participat la concursuri de miss pentru a fi plasate mai apoi pentru desfătarea acestor domni", a acuzat Adelina Coste, într-o conferinţă de presă susţinută joi la sediul partidului.

PDL-ista s-a referit la două tinere orădence, una dintere ele - Simona Dăncuş - membră PSD, iar cealaltă - Daniela Ruscaş - absolventă a facultăţii conduse de Lia Pop, care au recunoscut că s-au prostituat şi apar în rechizitoriul dosarului în care sunt nominalizaţi şi cei doi PSD-işti ca beneficiari sexuali ai unor fotomodele livrate de aşa zise agenţii.

Lia Pop_1.jpg"Acum doamna Lia Pop (foto) preferă să tacă în loc să ne spună cum e servită frumuseţea în partidul social democrat. Domnia sa e preşedinta femeilor din PSD Bihor nu doar cu ocazia festivităţiii de alegeri, ci şi mai ales atunci când trebuie să explice lucruri atât de urâte şi vulgare cum e acest scandal sexual din discuţie, cu atât mai mult cu cât una dintre studente e şi membră a PSD", a zis Adelina Coste.

Deocamdată, Lia Pop nu a putut fi contactată pentru a-şi prezenta punctul de vedere.

BIHOREANUL a prezentat, în urmă cu două săptămâni, povestea a patru manechine din Oradea care sunt implicate în scandalul sexual "prostituţie de lux", printre protagonişti numărându-se şi deputatul PSD Robert Negoiţă şi un alt coleg de partid, Nicolae Bănicioiu. Dintre cele patru, două - Daniela Ruscaş şi Simona Dăncuş - au recunoscut că au făcut sex pe bani, printre clienţii lor numărându-se deputatul PSD Robert Negoiţă şi interpretul Adrian Enache.

Citeşte pe această temă şi articolul: Fetiţe pentru VIP-uri!