La 16 ani, Adelina n-are stare nici o clipă: dansează şi se distrează, dar se gândeşte încă de pe acum şi la viaţa de studentă pe care visează să şi-o petreacă la Cluj.

Când vine vorba de şcoală, frumoasa spune că e floare la ureche: nu-i greu să înveţi când după urmează ieşirile cu colegii. Până să înceapă noul an şcolar, însă, profită de vară cât mai poate. Nu de alta, dar trebuie să-şi încarce bateriile.

La mare, la soare

Ade, cum i se spune, se pregăteşte să înceapă clasa a X-a la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu, unde învaţă la profilul matematică-informatică. Şi cum vara e pe terminate, adolescenta are de gând să profite din plin de ultimele zile însorite mergând, bineînţeles, la mare. "Am fost cu ai mei în Turcia, iar acum mă duc cu şcoala în Grecia. Sper să ne distrăm".

Ar fi şi greu să n-o facă, la câtă energie are. Şi când nu e în vacanţă, iese cu prietenii, merge la înot, chiar zilnic, pentru a face turele de bazin care o menţin în formă. În plus, când apucă, mai face şi cursuri de dans de societate sau latino. Vals, tango, salsa, samba - le-a încercat pe toate, spre deosebire de multe colege care au preferat hip-hopul. "De mică am făcut dans de societate. Am fost şi într-o trupă de hip-hop, dar nu mi-a prea plăcut", spune frumoasa.

Terapie cu zâmbete

Adelina povesteşte că a ales profilul matematică-informatică tocmai pentru că nu s-a hotărât încă ce vrea să devină. "E un profil real şi ajută, indiferent ce aş alege apoi", crede frumoasa. Chiar dacă nu ştie pe ce domeniu se va specializa, culmea, Ade ştie sigur că va face facultatea în Cluj. "Am o bunică acolo şi cu siguranţă mă duc la ea. Mi-am luat deja pliante să văd specializările Universităţii", povesteşte fata. Deocamdată, oscilează între psihologie, relaţii publice şi marketing. "Toate mi se par foarte interesante", spune Ade.

Cum optimismul şi vitalitatea sunt doar câteva dintre atuurile ei, probabil că are şanse de reuşită în ambele meserii. Şi când şi-ar consilia pacienţii, şi când ar organiza evenimente de promovare. Le-ar face pe toate aşa cum ştie ea, cu zâmbetul pe buze.


MISS ENERGIE
Adelina Cavalu
Vârstă: 16 ani
Ochi: căprui
Zodie: Taur
Înălţime: 1,63 m
Greutate: 50 kg
Măsuri: 87-62-90
Hobby: călătorii, înot