Potrivit tabloidului Cancan, cea mai noua poveste amoroasa mondena o are in centrul ei pe Adelina Pestritu. Desi aceasta pare sa aiba o relatie fericita cu Sorin Boiangiu, un tanar afacerist timisorean, ziarul lasa sa se intealaga ca l-ar insela cu un altul, nu la fel de tanar, dar cu mult mai bogat: Pompiliu Tripa, presedintele companiei multinationale de telecomunicatii Atlas Telecom.

Pompi, da sau ba?

Pompiliu Tripa traieste alaturi de sotia si fiul lui la Oradea, dar isi desfasoara afacerile la Budapesta, oras in care se spune ca s-ar consuma si intalnirile cu fosta doamna Varciu.

Adelina suc.jpgAventura dintre Adelina si "Pompi", cum il alinta cunoscutii, ar fi inceput in urma cu trei luni, la mare, unde el a lansat o bautura energizanta, business in care ar fi investit un milion de euro, si a ales-o pe ea sa-i fie imagine. Potrivit zvonurilor, Adelina s-ar fi lasat cucerita si de gestul lui de a-i face un cadou de marca - o geanta Louis Vuitton... "de doar 400 de euro", comenteaza rautaciosii.

Cu toate acestea, bruneta neaga zvonurile si se apara spunand ca intre ea si "Pompi' nu exista decat relatii de afaceri. "M-a angajat sa-i promovez energizantul. Pompiliu are un copil de 3-4 ani, Luca, de care vorbeste continuu, si o sotie foarte frumoasa, Sanda, cu care m-am imprietenit. Am stat la o terasa cu ei si chiar ii admiram cum se giugiulesc. Eu priveam in gol, ca eram dupa divort", a declarat Adelina cotidianului Cancan, negand vreo implicare amoroasa.

Poza buclucaşă

Prima intalnire dintre Adelina si "Pompi" s-a petrecut de 1 mai, la mare, la evenimentul de lansare a noii marci de bauturi energizante, el in calitate de patron, ea de angajata. Dorind, probabil, sa aiba o amintire cu celebritatea de Bucuresti, afaceristul s-a postat langa ea si a "ordonat" fotografului sa ii pozeze impreuna.

"M-am speriat si m-am tras intr-o parte. Abia apoi, PR-ul evenimentului mi-a atras atentia ca el ma angajase pentru prezentare. Am crezut ca mor de rusine. Mi-am cerut scuze si de atunci avem relatii extraordinare de afaceri", a declarat Adelina, explicand astfel instantaneul in care apare lipită de afaceristul oradean.