Tristă şi dezamăgită, Adelina regretă împăcarea de Liviu Vârciu, după numai două săptămâni de amor nebun. Bruneta se încăpăţânează să ascundă motivele separării bruşte.

Povestea de dragoste dintre Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu bate orice scenariu de telenovelă. Nici nu şi-au anunţat bine împăcarea, cu surle şi trâmbiţe, şi iată că şi-au spus din nou "Adio".

Semn că iubirea încă nu s-a stins, Adelina suferă în urma acestei decizii: "Viaţa asta nu e aşa cum mi-aş dori. Şi nici oamenii care se perindă în jurul meu. Sunt puţin tristă. Ce mă face fericită e că mi-am mai luat încă un câine. La fiecare despărţire de Liviu îmi iau câte unul", a declarat vedeta, pentru Click!

De data acesta, Adelina a renunţat să mai arunce cu noroi în fostul ei soţ şi speră ca timpul să vindece rănile cauzate de această poveste de dragoste: "Împăcarea cu Liviu a fost ca ciorba reîncălzită. A fost mai bine să mergem pe drumuri separate, îl iubesc, dar nu putem fi împreună", a declarat bruneta ieri, la "Happy Hour" (Pro Tv).