Aflat la primul mandat de senator, din partea PNL Bihor, sociologul Adrian Hatos copiază şi el proastele obiceiuri ale politicienilor vechi, dornic să-şi vadă numele şi poza cât mai des.

În ziua în care Consiliul Judeţean Bihor a anunţat finalizarea lucrărilor la autogara din Marghita, Hatos a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care lăuda noua realizare liberală în Bihor.

Până aici nimic greşit, dat fiind că e vorba de partidul care l-a făcut parlamentar când încă nici nu i se uscat cerneala pe carnetul de membru. Doar că domnul senator nu s-a mulţumit cu o simplă "distribuire", ci şi-a lipit şi faţa şi numele pe poza cu autogara făcută publică de CJ Bihor, ca şi cum el însuşi ar fi lucrat la construcţie ori ar fi în poarta autogării, să întâmpine călătorii.

Pe lângă faptul că el personal nu are nicio legătură cu investiţia şi nici măcar vreun fiu al oraşului nu-i, Hatos a mai şi stricat imaginea de fală a Consiliului Judeţean, "lipindu-se" taman peste construcţie şi lăsând să se mai vadă doar peronul.