Adi Minune a fost umilit la o nuntă, sâmbătă noapte, la un restaurant din Giurgiu, unde a fost chemat să încingă atmosfera.

Manelistul a fost pălmuit, în văzul tuturor, de unul dintre invitaţi, nemulţumit că lăutarul a cântat pentru altcineva. Minune a vorbit la "Acces direct", povestind întâmplarea şi spunând că s-a împăcat cu situaţia creată pentru că sunt "riscurile meseriei".

"Am ajuns acolo, am cântat la o masă, la nişte băieţi invitaţi la nuntă, După ce am terminat am mers spre scenă, în drum spre scenă mi-a dat o comandă socrul mare ca să cânt o melodie. Cei de la prima dedicaţie s-au supărat că de ce m-am oprit la altă masă. Au venit şi mi-au dat o palmă pentru că nu puteau să se ia de socrul mare cu care cel mai probabil aveau divergenţe. Dacă eram pe stradă ripostam, dar la o nuntă eşti doar un lăutar, sunt riscurile meseriei, poţi fi şi scuipat. Cel mai grav incident a avut loc în 1989 când a intrat un om cu jumătate de sabie în cap unde eram invitat. Trebuie să treci prin toate ca să ajungi un om ca mine" a povestit Adi Minune.