Proaspăt tătic pentru a patra oară, Adrian Mutu nu are parte de nişte zile prea fericite. A descoperit că bona filipineză pentru a cărei angajare a plătit 4.000 de euro îi fura din casă haine, alimente şi bijuterii. "Putea să-mi răpească copilul", spune acum fostul internaţional.

Click.ro scrie că Adi Mutu (38 de ani) şi soţia lui Sandra (23 de ani) nu mai au linişte de o câteva săptămâni. În aprilie, după ce Sandra şi micuţul Tiago au venit acasă, în vila lor din Pipera a venit şi al patrulea membru, adică bona asiatică. 

"După vreo zece zile, am observat că dispăreau bani, sume importante. Apoi haine, alimente, probabil şi bijuterii, pe care le punea în plase şi apoi le ascundea afară, ca să nu ne dăm seama. Taxiul, sau cine venea să o ia atunci când pleca, nu o lua din faţa porţii, ci de pe o stradă adiacentă, unde avea plasele cu lucrurile furate. Am fost sesizaţi de către un paznic de la casa vecină, apoi a descoperit şi soacră-mea ce făcea. A urmărit-o şi a văzut tot. Am chemat-o pe filipineză şi am vorbit frumos, civilizat cu ea. Bineînţeles că nu şi-a recunoscut fapta, ci a făcut-o destul de târziu în faţa celor de la agenţie. Trei săptămâni a stat la noi, timp în care a furat. Am luat legătura şi cu preşedintele comunităţii filipinezilor din România, eu nu vreau să-i mai las aşa. Trebuie să plătească! Am vorbit cu mai mulţi oameni şi înţeleg că este o reţea care plasează aceste femei în special în casele oamenilor cu bani, doar pentru a fura”, a povestit Adrian Mutu, pentru Click.

Briliantul a făcut plângere la Poliţie şi a mai aflat că filipineza nu acţiona singură, ci cu ajutorul unui iubit român, pe nume Tiberiu Cazan. Bărbatul în cauză susţine însă că este nevinovat, şi-l acuză pe Mutu că s-a dus peste mama lui cu şapte bodyguarzi şi l-a ameninţat indirect. ”Am făcut plângere la Poliţie. Sincer, mie nu mi-a păsat neapărat de lucrurile pe care le-a luat, ci de viaţa soţiei şi a fiului meu. Eu plec în deplasări, iar bona şi iubitul ei puteau să-mi fure copilul sau chiar mai rău. Am vrut să vorbesc cu acest bărbat. Am mers la adresa la care locuieşte, însoţit de doi prieteni care au rămas în scara blocului. Am urcat la apartamentul lui cu persoana de la administraţie. Ne-a răspuns mama lui, nici nu am intrat în casă. Am vorbit cu ea la uşă, în termeni civilizaţi, i-am spus că vreau să vorbesc cu băiatul ei. I-am povestit acelei femei ce se întâmplă, iar ea mi-a răspuns «şi ce dacă»”, a mai spus Adrian Mutu, care s-a ales şi el cu plângere la Poliţie din partea lui Tiberiu Cazan.