Cortegiul funerar cu sicriul în care se află trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole a plecat vineri, în jurul orei 17.00, de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti spre Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, în aplauzele a mii de fani care au ţinut să-şi ia rămas bun de la ea.

Slujba de înmormântare a Mădălinei Manole, oficiată de doi preoţi pe scările din faţa Bisericii Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, din Ploieşti, s-a încheiat în jurul orei 18.15, după aproximativ o jumătate de oră, la slujbă participând, alături de membrii familiei, fanii artistei.

La finalul slujbei, unul dintre preoţi a afirmat că muzica este darul pe care Dumnezeu i l-a dat Mădălinei Manole şi că opera artistei va rămâne în urma ei chiar dacă ea a plecat dintre noi.

În aplauzele celor peste o mie de oameni care au asistat la ceremonia religioasă, sicriul a fost luat din curtea bisericii, urmând să fie dus la cimirul Bolovani din Ploieşti, unde va avea loc înhumarea.

Pe tot parcursul slujbei, două echipaje ale ambulanţei au stat în zonă pregătite să intervină în caz de nevoie.

Cadrele medicale acordând la un moment dat asistenţă medicală mamei artistei. Acesteia nu i s-a făcut rău, însă surse medicale au spus că i-a fost administrată o perfuzie pentru a preveni un leşin.

În jurul orei 19.00, sicriul cu corpul neînsufleţit al Mădălinei Manole a ajuns la Cimitirul Bolovani, unde a fost depus în cavoul familiei. Aproape 5.000 de oameni s-au adunat în cimitir pentru a o conduce pe artistă pe ultimul drum.Sicriul Mădălinei a fost cufundat în mormânt între sute de buchete de flori.