Administratoarea unei asociaţii de proprietari din Oradea a fost pusă sub urmărire penală de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare, au anunţat joi reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor.

"Miercuri, 9 februarie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au început urmărirea penală faţă de o orădeancă în vârstă de 47 de ani, administratoare a unei asociaţii de proprietari din Oradea, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare", se arată în comunicatul trimis de IPJ Bihor.

Potrivit sursei citate, femeia este suspectată că, în perioada ianuarie 2000 - decembrie 2010, în calitate de administrator, şi-ar fi însuşit în mod repetat şi ar fi folosit în interes personal suma de 126.822 lei, provenită din încasările de la proprietari cu titlul de cheltuieli comune, cheltuieli de reparaţii şi fond de rulment.

"Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor continuă cercetările în cauză, cu suspecta în stare de libertate", se mai arată în comunicatul IPJ Bihor.