Circulaţia tramvaielor pe strada Primăriei a fost întreruptă miercuri după amiază mai bine de jumătate de oră, după ce o adolescentă ce 15 ani a fost acroşată de tramvaiul 3 Negru.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16, vizavi de fosta clădire care a adăpostit Liceul Sanitar, în timp ce fata încerca să traverseze. Numai norocul a făcut să nu se prăbuşească sub tramvai. "S-a dezechilibrat şi a căzut lângă o maşină parcată. Bine că n-a păţit nimic grav. Putea să se nenorocească", a comentat un bărbat care a asistat la întreaga scenă.

"Minora M.A.M, 15 ani, s-a angajat în traversarea străzii Primăriei prin loc nepermis şi fără să se asigure, lovindu-se de partea laterală stânga faţă a tramvaiului care circula dinspre Piaţa Unirii spre Decebal", a explicat BIHOREANULUI inspectorul Alin Gherman, de la Poliţia Rutieră, cel care a coordonat ancheta la faţa locului.

Tânăra, elevă la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul, s-a ales doar cu vânătăi şi cu o rană la nivelul feţei. "Nu am văzut că vine tramvaiul, aveam şi căştile în urechi şi nu l-am auzit. Nu mă doare nimic. Mă ustură doar faţa", a explicat ea.

Un echipaj SMURD a ajuns la scurt timp la locul evenimentului, a investigat-o sumar şi a dus-o pe fată la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, pentru consultaţii mai amănunţite. Viaţa ei nu este pusă în pericol.