Poliția Bihor a anunțat sâmbătă că Georgiana Adela Gubics, adolescenta de 14 ani din Borod dată dispărută de familie, a fost găsită.

„Minora de 14 ani, din Borod, plecată voluntar de la domiciliu (caz mediatizat vineri, 10 august a.c.) a fost găsită de polițiștii de ordine publică din Aleșd pe raza localității Alesd, vineri, 10 august a.c., în jurul orei 18.00. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni și a fost încredințată familiei”, a anunțat Poliția.

În continuare, alte două adolescente din Bihor sunt căutate de polițiști.

Una dintre ele este Bordas Abigail (foto), tânăra care și-a înjunghiat bunica și apoi a fugit, care a plecat de acasă miercuri, în jurul orei 18.30, şi de atunci nu a mai revenit.

Adolescenta are aproximativ 1,60 m înălţime, 53 kg, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten închis, de lungime medie, rasă în partea stângă, constituţie slabă, nu are semne particulare şi a plecat de acasă îmbrăcată în maiou negru, blugi scurţi, pantofi sport, negri cu alb.

"Minora a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, fiind găsită de poliţişti de fiecare dată, pe raza municipiului Oradea. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie", se arată în comunicatul transmis de Poliţie.

De precizat că, deși fapta comisă de adolescentă este gravă, ea nu va răspunde penal.

Cealaltă adolescentă căutată de polițiști este Leczeg Viorela Iasmina (foto), 16 ani, din Tămaşda, care a plecat voluntar de la domiciliu la 8 august, în jurul orei 12 şi nu a mai revenit.

Ea are o înălţime de 1,65 m, 50 kg, tenul deschis, constituţie atletică, păr şaten, drept, lung, lăsat pe spate, ochi albaştri.  La momentul dispariţiei purta blugi negri, cu tăieturi, tricou alb, cu flori pe piept, pantofi sport negri.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea celor două minore sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

"Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!", a transmis Poliţia Bihor.