Imagini revoltătoare au apărut un spaţiul public în acest sfârşit de săptămână, stârnind indignarea internauţilor. Un tânăr loveşte cu sălbăticie o adolescentă de 16 ani însărcinată, iar mama fetei filmează totul.

Potrivit site-ului monitoruldesuceava.ro, filmarea a fost făcută în urmă cu câteva zile. Tânăra este bătută cu biciul, dar şi cu pumnul şi apoi pusă în genunchi pentru a jura credinţă.

Scena se desfășoară cu muzica la maxim. În video se vede cum fata nu ripostează, ca și când ar fi obișnuită cu un astfel de tratament, în schimb plânge în hohote. 

După ce au văzut aceste scene, poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal pentru violenţă în familie, raportat la infracţiunea de loviri şi alte violenţe, arată sursa citată.

Şi Direcţia Generală pentru Asistenţă şi Protecţia Copilului Suceava a început o anchetă.

Cert este că adolescenta a fost audiată de poliţişti, însă atât ea cât şi mama ei au refuzat să depună plângere penală. Astfel, bătătuşul nici măcar nu va putea fi tras la răspundere. 

Antena3 scrie că, deşi poliţia a încercat să o determine pe minoră să depună plângere, ea a spus că îl iubeşte pe bărbat şi nu vrea să plece de la el. În plus, fata ar fi devenit şi agresivă, spunând că nu e treaba altora ce se întâmplă la ea în casă.

Monitorul de Suceava scrie că scena s-a petrecut în comunitatea de romi din Horodnic de Sus şi că agresorul ar fi bătut-o pe fată după ce ar fi aflat că l-a înşelat.