După aproape patru luni de la anunţarea suspendării activităţii, cel mai modern parc acvatic din vestul ţării îşi reia activitatea începând de vineri, 3 iulie 2020. În toată această perioadă, angajaţii complexului de agrement au desfăşurat activităţi de igienizare, dezinfecţie, mentenanţa bazinelor interioare, întreţinerea spaţiilor verzi şi curăţenie generală.

În contextul pandemiei de coronavirus şi a reglementărilor dispuse de autorităţi, într-o primă etapă va funcţiona doar zona exterioară a complexului de agrement. Nu vor fi disponibile în această perioadă zona de interior, cea de wellness şi nici programul de înot. Vizitatorii trebuie să ştie că vor avea obligaţia să poarte mască de protecţie la casieria Aquaparkului, precum şi în toate celelalte spaţii închise din complex. Acestea vor putea fi achiziţionate şi de la casieria Aquaparkului, la preţul de 1,5 lei.

La intrarea în Aquapark, va exista o zonă de triaj epidemiologic, unde vizitatorilor li se va măsura temperatura. Totodată, vizitatorilor li se va reaminti că au obligaţia să respecte regulile de igienă respiratorie, de distanţare socială, precum şi culoarele de acces stabilite de administraţia Aquaparkului. Conform reglementărilor, şezlongurile vor fi aşezate la o distanţă de 2 metri unul faţă de altul.

Având în vedere că va fi un număr de locuri limitat, pentru acces garantat, persoanelor care doresc să viziteze complexul li se recomandă să-şi achiziţioneze biletele online, anticipat, accesând acest link.

O noutate pentru acest sezon estival este introducerea brăţărilor încărcate cu credit în valoare de 100 lei, care pot fi achiziţionate online. În situaţia în care valoarea creditului încărcat pe brăţară nu va fi consumată integral, aceasta va fi returnată la plecare.

Vizitatorii Aquaparkului au acces gratuit la cele şapte bazine şi şase tobogane exterioare, la şezlonguri, precum şi la parcarea din faţa complexului de agrement. Ei vor putea să-şi achiziţioneze mâncare gătită de la corpurile de alimentaţie publică din exterior. 

Preţurile au rămas aceleaşi, şi anume, 60 de lei pentru adulţi, 50 de lei pentru elevii peste 14 ani până la 18 ani şi pensionari, respectiv 30 de lei pentru copiii cu vârste peste 3 ani până la 14 ani, toate acestea pentru o zi întreagă, în intervalul 10-22. Copiii până la 3 ani au acces gratuit.

Loredana Buz
consilier relaţii publice ADP Oradea