În cursul dimineţii de luni, 20 iulie 2020, conducerea Administraţiei Domeniului Public Oradea a purtat discuţii cu o mare parte dintre comercianţii care îşi desfăşurau activitatea în Hala Veche a Pieţei Cetate.

În urma discuţiilor au fost identificate spaţii (mese, module) care să fie puse la dispoziţia comercianţilor, astfel încât aceştia să îşi poată continua activitatea tot în Piaţa Cetate.

"S-a discutat cu cea mai mare parte a comercianţilor care vindeau în sectoarele Flori, Legume-Fructe, Alimente, Produse naturiste, Miere, Lapte şi dorim să le oferim alte spaţii în piaţă, unde să îşi continue activitatea. De asemenea, suntem în căutarea unei soluţii şi pentru cei care comercializau produse din carne în Hala Veche. Este regretabil ceea ce s-a întâmplat, însă, o consolare ar fi faptul că la sfârşitul anului va fi semnat contractul pentru construirea unei pieţe moderne, care să asigure condiţii optime pentru desfăşurarea activităţii tuturor comercianţilor", precizează Liviu Andrica, directorul Administraţiei Domeniului Public Oradea.

Loredana Buz
Consilier relaţii publice ADP Oradea