Având în vedere noile reglementări adoptate joi de Guvernul României, privind gestionarea situaţiei epidemiologice generate de virusul SARS-CoV-2, în speţă art. 7 alin. 1 din Hotărârea nr. 24 din 14 mai 2020, Administraţia Domeniului Public Oradea anunţă că, începând de luni, 18 mai 2020, se reia activitatea de comercializare cu amănuntul a produselor şi serviciilor în cele patru pieţe orădene (Rogerius, Cetate, Decebal şi Nufărul).

Pentru prevenirea răspândirii coronaviruslui, toate spaţiile din cele patru pieţe orădene (Rogerius, Cetate, Decebal şi Nufărul) sunt dezinfectate zilnic, iar la fiecare intrare, vizitatorii au la dispoziţie dezinfectant.

Tot ca o măsură de prevenire a răspândirii coronavirusului, toţi comercianţii au fost anunţaţi că nu mai au voie să-şi desfăşoare activitatea fără a fi dotaţi cu mască de protecţie, mănuşi şi dezinfectant. 

De asemenea, Administraţia Domeniului Public Oradea anunţă că, începând de luni, 18 mai 2020, programul pieţelor va fi modificat. Astfel, acestea vor fi deschise de luni până vineri, între orele 7-19, sâmbăta, între orele 7-17, urmând ca duminica să fie închise. 

Loredana Buz
consilier relaţii publice ADP Oradea