Pretendentul social-democrat la funcția de primar al Oradiei, economistul Adrian Madar, a început ziua alegerilor cu mult optimism.

PSD-istul s-a dus la vot la ora 9, la secția 112 de pe strada Ion Bogdan, alături de soția lui Adina și de fiul lor Rareș, afișând un zâmbet larg pe față. La urne, Madar s-a întâlnit și cu vecini de stradă și cartier, cu care s-a salutat și a dat mâna.

La ieșirea din secția de votare, politicianul a făcut declarații pentru jurnaliștii prezenți, recunoscând că este încrezător în scorul pe care îl va obține.

„Sunt optimist. Credem că vom obține cel mai bun scor pe care PSD l-a realizat în Oradea după 1990. Prefer să fiu totuși rezervat, să nu dau un pronostic care să se dovedească exagerat de optimist, dar cred că vom obține peste 20%”, a declarat Adrian Madar, întrebat de BIHOREANUL ce rezultat crede că va avea.

„Sunt încrezător că astăzi, într-o zi de sărbătoare, a vindecării orbului, oamenii vor alege o administrație onestă și calificată, care să slujească cu adevărat interesele familiei orădenilor. În calitatea mea de candidat la funcția de primar, mi-am asumat solemn un angajament în acest sens împreună și alături cu candidații la Consiliul Local al municipului Oradea din partea Partidului Social Democrat. În spiritul angajamentului nostru, propunem orădenilor o alternativă ce constă într-o administrație curată, întemeiată pe principii de transparență și consultare publică a tuturor membrilor comunității. Doar în acest fel vom putea identifica și realiza nevoile noastre de bază. Proiectul nostru, care cuprinde măsuri concrete, intitulat Oradea noastră 2024-2028, are drept principal obiectiv creșterea nivelului de trai în municipiul Oradea. Invit astăzi toți orădenii să participe la proiectul nostru și vreau să îi asigur că nu vor fi dezamăgiți. Trecutul îl cunoaștem, astăzi am ales pentru viitor. Deșteaptă-te, Oradea!”, a mai declarat Madar.

Candidatul PSD la Primăria Oradea a mai spus că va aștepta rezultatele alegerilor la sediul partidului, alături de colegi, cărora a ținut să le mulțumească pentru eforturile din ultima perioadă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!