Adrian Mutu (35 de ani) s-a pocăit, anunţă, tabloidul Libertatea. Mutu a devenit, în secret, adeptul sectei Creştinilor după Evanghelie. Adrian a intrat în contact cu respectivul cult acum trei ani, dar decizia de a deveni practicant a fost luată de atacant în urmă cu doar două luni şi jumătate, când se înteţiseră zvonurile unui posibil divorţ de Consuelo.

"Briliantul" a intrat în contact cu canoanele cultului Creştinilor după Evanghelie în Republica Dominicană, locul de baştină al frumoasei sale soţii. Prin trecerea la această credinţă, "Briliantul" a trebuit să renunţe la escapadele nocturne.

"Doamne Iisuse Hristoase, vreau să te urmez. Îţi mulţumesc că acolo, pe cruce, ai murit şi pentru păcatele mele, păcate care mă despart de Tine pentru veşnicie. Îţi mulţumesc că astăzi mă chemi la Tine. Iartă- mi păcatele şi ia din calea mea tot ce nu e după voia Ta. Ordonează- mi Tu viaţa şi călăuzeşte-mă pe calea Ta, care mă conduce spre victorie. Îţi mulţumesc pentru toate lucrurile bune pe care mi le vei da, după cum ai promis în Cuvântul Tău. Îţi mulţumesc că Tu mă asculţi şi că mă simt în siguranţă în mâinile Tale. Amin", a scris Adrian Mutu, recent, pe Instagram.

"Dumnezeu mi-a schimbat viaţa! Citesc Biblia şi mă rog în fiecare zi. (...) Practic, Consuelo m-a convins să-mi schimb religia. Nu văd nimic rău în asta, din contră. Sunt lucruri foarte apropiate de cele pe care le învăţasem de mic, acasă. Să nu furi, să nu vorbeşti de rău, să-ţi ajuţi aproapele...", a declarat Adrian Mutu, pentru Libertatea.