AEK Oradea este câştigătoarea campionatului judeţean de minifotbal, cu o etapă înainte de finalul competiţiei. Echipa lui Spiridon Baltsavias, administratorul terenurilor de la Baza Tineretului cucereşte pentru a patra oară titlul de campioană a Bihorului.

Învingătoare cu 2-1 în derby-ul cu a doua clasată, AEK Oradea s-a desprins, marţi seara, la 5 puncte și şi-a trecut, astfel, în palmares al patrulea titlu de campioană. Duelul cu Inter Oradea a fost extrem de echilibrat, dar, mai pragmatici şi eficienţi, jucătorii lui AEK au găsit calea spre victorie.

Scorul a fost deschis de Ferik în minutul 12, pentru ca în repriza a doua Pintea să devieze în plasă un corner executat de Floruţ şi să egaleze. Golul victoriei a fost marcat de „pivotul” Şumălan, cu capul, dintr-o centrare a lui Letan.

AEK a aliniat următoarea formaţie: V. Gheţe – Fl. Lazăr, Sfârlea, Letan, Fărcuţa, Şumălan. Au mai jucat: Ferik, Ferariu, Pocian şi Grozav.

AEK Oradea va reprezenta judeţul Bihor la Campionatul Regional, programat la Arad în perioada 8-10 iunie. Lupta pentru locul 2 rămâne deschisă, între Inter Oradea şi Bad Boys, una dintre cele două urmând să însoţească gruparea condusă de Spiridon Baltsavias la turneu.

Ultima etapă va rezolva şi cele două necunoscute rămase, a doua calificată la Campionatul Regional şi echipa care va accede la turneul final al Cupei României.