Cu Das WeltAuto esti in siguranta. Prin achizitionarea unui autoturism rulat prin D&C Das WeltAuto, ai parte de avantajele masinilor verificate. Astfel, clientilor nostri le garantam o gama intreaga de avantaje:

- starea tehnica verificata

- istoricul verificat

- autenticitatea documentelor

- veridicitatea proprietarilor

- un autoturism fara obligatii (masini care nu sunt in situatie de gaj, furate sau instrainate fara acordul proprietarului.

In parcul auto D&C Oradea va asteptam cu un stoc nou de masini rulate de diferite brand-uri, atent selectionate dupa aspectele tehnice si estetice, oferte speciale si posibilitatea finantarii prin leasing sau oferte de finantare personalizate.

La D&C Oradea beneficiezi si de posibilitatea de a incheia un contract de asigurare.

Achiziția unui autovehicul rulat Das WeltAuto te scapa de griji si riscuri, astfel incat sa poti porni linistit la drum. Poti alege varianta de achizitie cu includerea unei garantii pe o perioada determinata sau in limita numarului de kilometri stabiliti.

Oferim si serviciul de Buy-Back. In cazul achizitionarii unui autovehicul de la noi iti oferim posibilitatea de a-ti vinde masina veche, la preturile conform cu piata. Avantajul e ca nu trebuie sa te mai ocupi de vanzarea masini si nici de operatiile de service aferente.

Iti doresti o masina de o anumita marca auto cu o anumita configuratie? Nimic mai simplu. Iti cautam cea mai avantajoasa varianta si o aducem la tine acasa sub sigla “Garantia autovehiculelor rulate”.

Faciliteaza drumul catre noua ta masina vizitand website-ul nostru si afla ce masini sunt pe stoc, cu livrare imediata.

Acceaseaza linkul https://bit.ly/2v4VPMw sau vino la showroom-ul de pe Calea Clujului, nr 287, Oradea.

Informatii la telefon: 0259 47 88 47.

(advertorial)