Cu Das WeltAuto eşti în siguranţă. La achiziţionarea unui autoturism rulat prin D&C Das WeltAuto ai parte de avantajele maşinilor verificate. Astfel, clienţilor noştri le garantăm o gama întreagă de avantaje:

- starea tehnică verificată

- istoricul verificat

- autenticitatea documentelor

- veridicitatea proprietarilor

- un autoturism fără obligaţii (maşini care nu sunt în situaţie de gaj, furate sau înstrăinate fără acordul proprietarului

În parcul auto D&C Oradea vă aşteptam cu un stoc de masini rulate de diferite brand-uri, atent selecţionate după aspectele tehnice şi estetice, oferte speciale şi posibilitatea finanţării prin leasing sau oferte de finanţare personalizate.

La D&C Oradea beneficiezi şi de posibilitatea de a încheia un contract de asigurare.

Achiziţia unui autovehicul rulat Das WeltAuto te scapă de griji şi riscuri, astfel încât să poţi porni liniştit la drum. Poţi alege varianta de achiziţie cu includerea unei garanţii pe o perioadă determinată sau în limita numărului de kilometri stabiliţi.

Oferim şi serviciul de Buy-Back. În cazul achiziţionării unui autovehicul de la noi îţi oferim posibilitatea de a-ţi vinde masina veche, la preţurile conform cu piaţa. Avantajul e că nu trebuie să te mai ocupi de vânzarea maşini şi nici de operaţiile de service aferente.

Îţi doreşti o maşină de o anumită marcă auto cu o anumită configuraţie? Nimic mai simplu. Îţi căutăm cea mai avantajoasă variantă şi o aducem la tine acasă sub sigla "Garanţia autovehiculelor rulate".

Facilitează drumul către noua ta maşină vizitând website-ul nostru şi află ce maşini sunt pe stoc, cu livrare imediată.  Acceasează linkul https://bit.ly/3oJX6jd sau vino la showroom-ul de pe Calea Clujului, nr 287, Oradea. Informaţii la tel: 0259 47 88 47.

(advertorial)