Primăria Pomezeu, care în 2006 a construit în propria curte un bloc "pentru specialişti", cu 4 apartamente de tip penthouse cu parter, etaj şi mansardă, dar ai căror locatari au fost de atunci doar porumbeii, iar asta fiindcă locuinţele nu au fost niciodată repartizate vreunui profesor ori inginer agricol, îşi continuă munca în zadar.

Bihorel a aflat că instituţia condusă de PNL-istul Ioan Şora a declanşat pe SICAP patru proceduri pentru achiziţia unui studiu de fezabilitate pentru "renovarea moderată" a clădirii, a unui audit energetic al acesteia, a expertizării tehnice şi pentru întocmirea unei cereri de finanţare în vederea renovării blocului, toate în valoare cumulată de 74.498 lei, adică 14.900 euro.

Atât doar că, în final, aceeaşi primărie, după cum recunoaşte edilul însuşi, nu a mai încheiat nici unul dintre cele patru contracte, pe motiv că preferă, de fapt, să modernizeze dispensarul comunal.

Prin urmare, părăseala din ograda Primăriei va rămâne cum este din 2006, în continuă degradare, ca o carte de vizită pentru clarviziunea celui dintâi gospodar al comunei...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!