Poliţiştii îl caută, de mai bine de 12 ore pe agresorul unui tânăr de 26 de ani, care a fost înjunghitat în apropiere de staţia de metrou Politehnica din Capitală. Tânărul a fost rănit serios, fiind operat în noaptea de joi spre vineri, iar atacatorul său va fi acuzat de tentativă de omor.

Potrivit Digi24.ro, atacul a avut loc puţin după ora 19, în apropierea gurii de metrou de la staţia Politehnica. Chiar dacă sângera, a reuşit să meargă până la metrou şi să anunţe paznicii de aici că a fost atacat.

Tânărul de 26 de ani le-a spus că a fost înjunghiat în spate de un necunoscut, care a dispărut apoi în noapte. Deşi rănit, tot el a fost cel care a alertat autorităţile la 112. În scurt timp, la faţa locului au ajuns ambulanţa şi poliţiştii.

Imediat după incident, criminaliştii au încercuit zona şi au luat toate probele, în timp ce medicii i-au acordat bărbatului primul ajutor şi l-au dus la spital, unde a fost operat. 
Oamenii care traversează des zona spun că parcul nu este iluminat şi, prin urmare, pericolele pot apărea de oriunde.

Poliţia îl caută pe agresor, iar când îl va găsi, îl va acuza de tentativă de omor. Metrorex a precizat că incidentul nu a avut loc în incinta staţiei de metrou şi că circulaţia trenurilor nu a fost afectată.