Calamina depusă pe diversele componente ale motorului autoturismului produce o serie de efecte neplăcute: creşte consumul de combustibil, motorul nu mai „trage” corespunzător, au loc fluctuaţii la mersul în ralanti etc. Pentru eliminarea acestor neajunsuri există, însă, şi o soluţie la îndemână: decarbonizarea. Intervenţia se realizează într-o oră, poate fi realizată la domiciliul clientului şi nu costă decât 150 lei.

Cum să scapi de calamină

Decarbonizarea are ca scop eliminarea calaminei din motoarele cu ardere internă, indiferent de combustibilul utilizat (benzină, motorină, GPL). Ea se poate realiza printr-o intervenţie cu adaos de hidrogen în camera de ardere a motorului automobilului.

Nu este, însă, o soluţie la îndemâna oricui. Hidrogenul necesar se obţine utilizându-se un aparat profesional care realizează hidroliza, apa utilizată trebuind sa fie pură, distilată.

Operaţiunea durează cel puţin 45 de minute pentru motoarele sub 1.500 cmc, iar pentru motoare mari, de peste 2.000 cmc, se recomandă 75 de minute. De asemenea, decarbonizarea este recomandată la fiecare 30 - 40.000 de kilometri parcurşi sau o dată la maximum 2 ani.

Intervenţia se poate realiza oriunde

Generatorul (aparatul de decarbonizare) funcţionează cu sursă de curent de 220 V, iar intervenţia se efectuează cu motorul în funcţiune (în ralanti). Rezultatele sunt pro-ecologice, se reduce substanţial emisia de fum / noxe.

Costul unei intervenţii este de 150 lei, negociabil în cazul unui număr mai mare de automobile. Aparatul este uşor transportabil, astfel că intervenţia se poate realiza oriunde - în apropierea unei surse de curent.

Informaţii şi programări se pot face la telefoanele: 0755-936.206 / 0787-589.535.

(advertorial)