Centrul Medical Bioinvest Oradea desfăşoară în luna Iunie o promoţie cu o reducere 54% la un pachet de 15 analize uzuale la doar 99 de lei (preţ de listă – 216 lei), menit să vă evalueze starea generală de sănătate.

Cel mai eficient mod de a rămâne sănătos este să îţi iei măsuri de prevenţie din timp, mai ales că multe afecţiuni sunt tacite şi simptomele se manifestă în stadii mai avansate ale bolii.

Pentru a preveni orice afecţiune, primul pas este efectuarea de analize medicale periodice. În caz de simptome supărătoare medicul va decide suplimentarea acestor analize generale cu teste specifice în funcţie de patologia identificată.

Mulţi dintre noi ajung la medic atunci când o problemă de sănătate ne creează deja durere şi disconfort şi ne afectează calitatea vieţii. Acest lucru este mai neplăcut, mai costisitor şi ne scade şansele de recuperare, comparativ cu situaţia în care ai fi fost diagnosticat şi tratat la timp.

Fie că eşti în această situaţie, fie că eşti sănătos, specialiştii Centrului Medical Bioinvest  îţi recomandă să vii cel puţin o dată pe an pentru efectuarea unui set de analize de rutină, care să îţi evalueze starea de bine generală. Pachetul din ofertă explorează funcţii ale organelor interne precum: ficat, rinichi, pancreas, bilă, glanda tiroidă, sistem cardio-vascular, detectează o infecţie/inflamaţie precum şi lipsa principalelor minerale, sau boli precum: diabet, gută, anemii, ş.a.

Pachetul din ofertă conţine:

- Hemoleucogramă cu formulă leucocitară completă

- VSH

- TSH (hormon de stimulare tiroidiană)

- Glicemie

- Colesterol total

- Trigliceride

- Uree serică

- Creatinina serică

- Acid uric seric

- TGO

- TGP

- Fosfataza alcalină

- Calciu seric total

- Magneziu seric

- Fosfor seric

Rezultatele analizelor incluse in pachet se vor elibera in aceeaşi zi, fie personal la oricare dintre punctele de lucru ale Centrului Medical Bioinvest, fie online pe site-ul nostru sau prin email. În cazul în care programul dumneavoastră vă permite să veniţi doar în week-end, vă aşteptăm pentru recoltare la sediul central, sâmbătă în intervalul 08.00 – 10.30.

Promoţia este valabilă doar la următoarele puncte de lucru din Oradea:

- Sediul central din Str. Ep. Roman Ciorogariu nr. 62, în P-ţa Creangă (vis-a-vis de Peco), telefon: 0259 412 295

- Cartier Nufărul, Str. Ialomiţei nr. 1 (vis-a-vis de bisericuţă), telefon 0359 179 910.

Pachetul se poate efectua la cerere, fără bilet de trimitere sau recomandarea medicului. Profită de această promoţie valabilă doar în cursul lunii Iunie 2019.

(Advertorial)