Arena Antonio Alexe este, în weekend, gazda celui mai mare eveniment dedicat organizării de nunţi din Oradea, Expomariage. Peste 100 de firme îşi expun produsele, începând de vineri şi până duminică, fie că este vorba de rochii de mireasă sau de alte servicii pentru viitorii miri.

"Vom deschide sezonul nunţilor din anul 2014 cu oferte pentru rochii de mireasă şi costume de ocazie, locaţii, servicii organizare, precum şi invitaţii şi mărturii, servicii foto-video, DJ, formaţii, spectacole, prezentări de modă. Totul, la preţuri care ţin cont de criză", au informat reprezentanţii Revistei Mireasa, organizatorii evenimentului.

Expomariage a ajuns în Oradea la a 12-a ediţie, beneficiind de o suprafaţă expoziţională de peste 1200 de metri pătraţi, cu peste 80 de standuri şi cu mai mult de 100 de firme expozante.

Organizatorii estimează că peste 5.000 de persoane vor trece pe la târg şi promit "reduceri substanţiale la toate produsele şi serviciile oferite de expozanţi".

"Un calcul preliminar estimează că cele circa 800 de cupluri care ne vor vizita intenţionează să investească pentru evenimentul lor major un total aproximativ de 5 milioane de euro, având în vedere un buget mediu pentru o nuntă de circa 6500 euro", mai spun organizatorii.