Un bărbat de 39 de ani din Oradea a provocat, miercuri seara, un accident în timp ce conducea, sub influența alcoolului și fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, un tractor neînregistrat.

La ora 20.30, pe drumul județean 767 A, individul se afla în localitatea Burzuc şi transporta cu tractorul un tânăr de 24 de ani, din Șușturogiu, care stărea pe aripa stângă. Nu e de mirare că, în asemenea condiţii, la efectuarea unui viraj la dreapta, “pasagerul” s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil.

Conducătorul autovehiculului, ştiindu-se în culpă, a părăsit locul faptei, conducând tractorul de la fața locului până în curtea unui imobil, unde a fost depistat rapid de Poliţie.

“În urma testării conducătorului tractorului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, arată un comunicat al Poliţiei Bihor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

În urma accidentului rutier, tânărul de 24 de ani a suferit leziuni ușoare, se mai menţionează în comunicat.