Chiar dacă rețelele de distribuție a gazului au cunoscut o dezvoltare susținută în ultimii ani, sunt în continuare zone întinse neacoperite de acestea, iar foarte multă lume utilizează în continuare tradiționalele butelii pentru aragaz. Acestea reprezintă o soluție economică și convenabilă, ce oferă flexibilitate (pot fi folosite oriunde, în casă sau în natură, la bloc sau în vârf de munte), control în timp real al intensității flăcării și rapiditate în reglarea temperaturii necesare pentru gătit. Sunt suficiente motive pentru care multe persoane – printre care bucătarii profesioniști - preferă aragazul alimentat de butelie în detrimentul modernelor plite electrice.

Totuși, cârcotașii ar putea invoca necesitatea schimbării periodice a buteliei ca un dezavantaj al acesteia: ”Ce faci gazul din butelie se termină brusc, chiar când gătești cina sau ai un preparat un cuptor?

Altădată o problemă, această situație primește acum un răspuns simplu de la Atlas Gaz: faci o comandă telefonică și butelia ajunge la tine în doar 30 de minute, instalată, verificată și funcțională, oriunde în Oradea. Totul la un preț promoțional de 85 de lei.

Comandă telefonică sau prin mesaj pe Facebook

Nu e nevoie să demontezi și să transporți vechea butelie, să o schimbi la benzinărie cu alta nouă pe care să o instalezi și să o testezi. Ca să eviți toate aceste operațiuni care nu fac decât să îți consume timp și care implică efort fizic, ai o soluție accesibilă.

Tot ce trebuie să faci pentru a rezolva rapid situația este să suni la unul dintre numerele noastre de telefon: 0770-149-807 sau 0749-282-879 și butelia AtlasGaz va fi adusă la tine acasă de un agent al nostru. Acesta o va monta și o va testa, pentru a garanta siguranța în utilizare, după care o va prelua pe cea veche. Totul în cel mult 30 de minute, de luni până duminică, între orele 8 și 20.

AtlasGaz îți oferă butelia albastră, pe cea galbenă ori pe cea roșie, încărcate cu 11 kilograme de gaz de calitate. Asigurăm transportul și montarea acestora în Oradea, iar, indiferent de zonă, suntem la tine în aproximativ jumătate de oră. Fiecare recipient este verificat și certificat pentru a ne asigura că nu livrăm butelii deteriorate sau care reprezintă vreun pericol.

Bonul pe butelie, garanția calității

Garantăm calitatea buteliilor AtlasGaz și a gazului conținut de acestea, iar în acest sens emitem la fiecare livrare bonul pe butelie, care reprezintă garanția.

În plus, în această perioadă, Atlas Gaz oferă un preț promoțional: la achiziția buteliei de 11 kilograme clienții noștri achită doar 85 de lei. Desigur, transportul și montajul buteliei sunt incluse în acest preț. Iar toate acestea sunt valabile în fiecare zi a săptămânii, de luni până duminică, între orele 8 și 20.

Așadar, nu-ți mai fă probleme când s-a terminat gazul din vechea butelie. Apelează la serviciile profesioniste și la personalul calificat al AtlasGaz. Primești calitate pentru produsul oferit, rapiditate în livrare și reduceri ori promoții periodice. Atlas Gaz te ajută să menții flacăra aprinsă.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!