O piesă lansată miercuri de Shakira şi DJ-ul argentinian Bizarrap a ajuns „virală” pe internet în doar câteva ore datorită versurilor care fac aluzie la fostul partener de viaţă al artistei, ex-fotbalistul Gerard Piqué, şi la actuala sa iubită, Clara Chia Marti.

Presa internaţională notează că mesajele Shakirei pentru cei doi sunt transmise fără perdea, spre deosebire de celelalte melodii lansate de cântăreață în ultima perioadă, care au cuprins referiri subtile la despărţirea dintre ea şi fostul fotbalist al Barcelonei.

Noua piesă a fost publicată alături de un videoclip pe platforma YouTube fără un titlu anume, înregistrarea fiind descrisă drept „music sessions”.

Cântăreața columbiană îi reproşează lui Piqué, între altele, că a lăsat-o vecină cu fosta soacră şi cu datorii la Fisc, dar asta nu a doborât-o.

Ea face şi un joc de cuvinte pentru a cânta numele actualei iubite a lui Piqué. "Ea are un nume de persoană bună / E clar că nu e ceea ce pare (n.r. cuvântul clar este claramente în spaniolă) / Ea are un nume de persoană bună / Clar este exact ca tine", cântă artista columbiană.

Aceasta îi transmite şi că ea nu se va întoarce la el nici dacă o imploră şi îi doreşte să-i meargă bine "cu presupusa înlocuitoare".

Tot în versuri ea se compară cu o maşină Ferrari, iar pe Clara Chia Marti cu Twingo, un model de mașină Renault, mult mai ieftină spre deosebire de cele produse de compania italiană. 

„Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo / Ai schimbat un Rolex cu un Casio / Tu mergi repede, ia-o mai încet / Mergi mult la sală, dar antrenează-ţi şi creierul un pic. / Sunt fotografiată peste tot / Aici mă simt ca un ostatic / Mie îmi convine, / O să eliberez casa mâine / Şi dacă vrei poţi s-o aduci şi pe ea la tine", cântă artista columbiană, conform Gsp.ro

Recent, Shakira a mai lansat melodia "Te felicito", ale cărei versuri sunt un repertoriu de reproşuri faţă de partenerul ipocrit, dar şi piesa "Don`t you worry" ("Nu-ţi face griji").

Cântăreaţa Shakira şi Gerard Pique au anunţat la începutul verii 2022 că s-au despărţit, iar presa din Spania a scris atunci că motivul ar fi infidelitatea fotbalistului, care ar fi avut încă de atunci o relaţie cu Clara Chia Marti.

"Regretăm să confirmăm că ne despărţim. Pentru bunăstarea copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să ne respectaţi intimitatea", au transmis cei doi atunci, printr-un comunicat de presă.

Celebra cântăreaţă columbiană l-a cunoscut pe fotbalistul care a jucat pentru Barcelona în 2010 la filmările imnului de la Campionatul Mondial din Africa de Sud. Pique a apărut în videoclipul piesei "Waka Waka (This Time for Africa)", cântată de Shakira, melodia oficială a turneului. Ei au aceeaşi dată de naştere, dar cântăreaţa columbiană este cu 10 ani mai în vârstă. Ea are 45 de ani, iar Pique 35. Cei doi nu au fost niciodată căsătoriţi.


Versurile noii piese, traduse și publicate de Gsp.ro: 

Îmi pare rău, am luat deja un alt avion 
Nu mă mai întorc aici, nu vreau o altă dezamăgire, 
Te dădeai mare campion
Dar când am avut nevoie de tine, mi-ai arătat cea mai proastă versiune

Îmi pare rău, dragă, ar fi trebuit să dau afară pisica în urmă cu multă vreme
O lupoaică așa ca mine nu e pentru amatori
O lupoaică așa ca mine nu este pentru tipi ca tine
Pentru tipi ca tine
Sunt prea bună pentru tine
Și de aceea ești acum cu o fată exact ca tine 

Asta e pentru ca tu să te scandalizezi 
Mestecă și înghite, înghite și mestecă 
Nu mă întorc la tine 
Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implori 
Am înțeles că nu e vina mea că oamenii te critică
Eu doar fac muzică
Îmi pare rău că te irită

M-ai lăsat vecină cu soacra
Cu presa la ușă și datoriile la Fisc 
Ai crezut că m-ai rănit, dar m-ai făcut mai dură 
Femeile nu mai plâng 
Femeile fac bani

Ea are un nume de persoană bună
E clar că nu e ceea ce pare
Ea are un nume de persoană bună
Clar este exact ca tine 

Pentru tipi ca tine 
De la iubire la ură nu este decât un singur pas, 
Nu te întoarce aici, fii atent la mine. 
Fără resentimente, dragă. 
Îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare. 

Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat cu tine
Ești atât de diferit încât nici măcar nu te pot recunoaște
Eu fac cât două de 22 

Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo 
Ai schimbat un Rolex cu un Casio

Tu mergi repede, ia-o mai încet 
Mergi mult la sală, dar antrenează-ți și creierul un pic. 
Sunt fotografiată peste tot 
Aici mă simt ca un ostatic 

Mie îmi convine, 
O să eliberez casa mâine
Și dacă vrei poți s-o aduci și pe ea la tine.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!