Bihorenii care dețin terenuri pretabile pentru împăduriri pot afla detalii despre finanțările alocate prin Planul Național de Redresare și Reziliență în cadrul unui eveniment organizat de Departamentul de Silvicultură și Inginerie Forestieră al Facultății de Protecția Mediului din Oradea.

Întâlnirea cu specialiștii va avea loc marți, la sediul facultății, pe strada General Magheru, nr. 26, din Oradea.

„Invităm, pe această cale, în mod special, deținătorii privați de teren pretabil pentru împădurire: persoanele fizice, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale, întreprinderile familiale, societățile comerciale, asociațiile și fundațiile, asocierile fără personalitate juridică, care fac dovada deținerii terenurilor, reprezentate de un lider de asociere, alte persoane juridice de drept privat, precum și formele asociative ale acestora, pentru a le prezenta acest program de finanțare”, explică șef lucr. dr. ing. Ruben Budău, organizatorul și moderatorul evenimentului.

Invitatul întâlnirii va fi Horia-Marius Dărăștean, șef de serviciu în cadrul Gărzii Forestiere Oradea și responsabil de programe de împădurire și monitorizarea acestora.

Participarea la întâlnire este gratuită, însă doritorii trebuie să se înscrie în prealabil telefonic sau prin mesaj pe WhatsApp la numărul 0769-538.549 sau prin e-mail la adresa rubenbudau2014@gmail.com.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!