O fată în vârstă de 13 ani este căutată de familie şi de poliţie, după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, dispariţia copilei a fost sesizată la Poliţia oraşului Aleşd pe 29 iunie, la ora 23.45, însă abia în cursul zilei de vineri, 9 iulie, familia şi-a dat acordul pentru mediatizarea cazului.

Csonka Camelia Casandra, de 13 ani, din Aleşd, judeţul Bihor, a plecat voluntar de la adresa la care locuia în cursul zilei de marţi, 29 iunie, în jurul orei 16.00, şi nu a mai revenit.

"Minora a mai fost plecată în repetate rânduri de la domiciliu, fiind găsită de fiecare dată", arată poliţiştii.

Camelia Casandra are aproximativ 1,60 m înălţime, aproximativ 50 de kg, constituţie robustă, faţă ovală, ochi căprui, ten închis și păr şaten. 

La momentul dispariţiei purta geacă albastră, tricou alb, blugi albaştri, tenişi maro.

Poliţiştii au transmis şi o imagine a fetei dispărute, cu precizarea că "singura fotografie a minorei, furnizată de familie, este una făcută acum aproximativ 10 ani".

"Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!", încheie comunicatul.